בבואי לכתוב את הביקורת הזו, אני למד שליאור קוקה היא קונדיטורית צעירה שצברה פופולריות ברשתות החברתיות ובאינטסגרם בפרט הודות לקינוחים מושחתים במיוחד. חלפתי על פני הדוכן שלה מספר פעמים בביקוריי בקניון עזריאלי וסקרנותי התעוררה.
החלטתי שטבילת האש
בבואי לכתוב את הביקורת הזו, אני למד שליאור קוקה היא קונדיטורית צעירה שצברה פופולריות ברשתות החברתיות ובאינטסגרם בפרט הודות לקינוחים מושחתים במיוחד. חלפתי על פני הדוכן שלה מספר פעמים בביקוריי בקניון עזריאלי וסקרנותי התעוררה.
החלטתי שטבילת האש
את ירושלים גיליתי בתחילת שנות ה-20 שלי. קשה להאמין, אבל עד אז ביקרתי בה פעם וחצי – פעם בטיול יחידה בשירות הצבאי וחצי כעצירה בדרך
בפעם הראשונה שאכלנו, צ' ואני, ב"פאצה" (PAZZA), הפיצה בר החדש ברחוב כצנלסון שבגבעתיים, התרשמתי מאוד. חשבתי שגם חברי א', גרגרן מדופלם, יעריך את מהמקום, אז